Δημητριακά ολικής άλεσης: Είναι πλούσια σε σύνθετους υδατάνθρακες, φυτικές ίνες και πολύ καλή πηγή ενέργειας.
Μαύρο ρύζι: Πλούσιο σε φυτικές ίνες, μαγνήσιο, αμινοξέα και υδατάνθρακες. Αν συνδυαστεί με ψάρι ή κρέας αναπληρώνει στο μέγιστο την ενέργεια μας.
Αυγά: Παίζουν πολλή μεγάλο ρόλο στην λειτουργία του εγκεφάλου και αυτό γιατί περιέχουν πρωτεΐνες και χολίνη.
Μπρόκολο: Πλούσιο σε βιταμίνη C που ως γνωστό η βιταμίνη αυτή βοηθάει στην απορρόφηση του σιδήρου.
Τετάρτη 28 Απριλίου 2010
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Πολύ ενδιαφέρων το blog. Συνεχίστε έτσι.... ότι χρειαστείτε, είμαι στη διάθεση σας!
ΑπάντησηΔιαγραφή