Τετάρτη 14 Απριλίου 2010
Σε μελέτη που διεξήχθη στην Σιγκαπούρη και έλαβαν μέρος 60.000 εθελοντές διαπιστώθηκε ότι όσοι καταναλώνουν έως και δυο αναψυκτικά που περιέχουν ζάχαρη σε εβδομαδιαία βάση, διέτρεχαν 87% περισσότερες πιθανότητες να εμφανίσουν καρκίνο στο πάγκρεας. Αντίθετα όσοι πίνουν φυσικό χυμό πορτοκάλι δεν διατρέχουν τον ίδιο κίνδυνο.
Εγγραφή σε:
Σχόλια ανάρτησης (Atom)
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου